Share/Save/Bookmark
 
دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۵۷
کد مطلب : 3859
 

مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور خبر داد:
ساخت 11 سيلوي گندم در مازندران
مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه دو كشور با اعلام اينكه از 17 كارخانه توليد آرد در مازندران 11 كارخانه اقدام به سيلوسازي كردند، گفت: از اين تعداد دو سيلو نيز تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
ساخت 11 سيلوي گندم در مازندران
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، مسيج رجبي ظهر امروز در نشست تعزيرات آرد و نان مازندران كه با رياست استاندار برگزار شد، بيان داشت: قبل از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها شش درصد نان توليدي استان فانتزي بوده است كه مهر ماه ماه امسال از گردونه توليد خارج شدند.
وي با اعلام اينكه پس از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها نارضايتي و شكايت عمومي در قيمت‌گذاري نداشتيم، گفت: اگر مواردي هم باشد انگشت‌شمار است.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه دو كشور يادآور شد: قيمت‌هاي نان تا سه برابر افزايش يافته است ولي آنچه كه مورد انتظار عموم مردم است افزايش كيفيت نان است.
وي با اشاره به اينكه مردم در گذشته بيش از نياز خود خريداري مي‌كردند، اضافه كرد: قيمت پايين نان علت اين امر بوده است.
رجبي با اعلام كاهش 30 درصدي مصرف نان پس از قانون هدف‌مند كردن يارانه‌ها در مازندران خاطرنشان كرد: ارتقاي كيفيت ارتباط مستقيمي با تهيه آرد دارد كه بايد به اين ملاحظات هم توجه كرد.
اين مسئول با تاكيد بر اينكه كيفيت نان ارتباطي با رنگ نان ندارد، تصريح كرد: براي عموم مردم رنگ نان خيلي مهم است كه اينگونه نبايد باشد.
رجبي با تاكيد بر تجهيزات بهتر نانوايي‌هاي آزادپز تصريح كرد: مردم در برخي از نقاط استان و كشور به واحدهاي آزادپز بيشتر مراجعه مي‌كنند.
وي با اشاره به اينكه آرد خوب نيازمند گندم خوب است، تصريح كرد: تهران تصميم مي‌گيرد كه چه نوع گندمي به مازندران بيايد.
اين مسئول شركت غله با اشاره به نامه‌نگاري استاندار مازندران به مسئولان ارشد كشور درباره ارسال گندم خوب به مازندران خاطرنشان كرد: 70 درصد آردهاي مازندران از استان گلستان تهيه مي‌شود و بقيه نيز از آردهاي ساير نقاط كشور كه بي‌كيفيت هستند تامين مي‌شود.
وي خواستار اختصاص 80 درصد نياز گندم مازندران از گلستان توسط معاون وزير بازرگاني شد و اضافه كرد: اختيار انتخاب آرد بايد با اتحاديه‌ها باشد.
رجبي با تاكيد بر اينكه درصد سبوس‌گيري بايد مديريت شود، افزود: كارخانجات آرد هر آنچه كه مي‌خواهند بايد در اختيارشان قرار دهند.
وي وعده داد؛ كه وضعيت آرد از بهمن ماه امسال در مازندران بهتر مي‌شود.
رجبي با اعلام اينكه 85 درصد روستائيان آرد تحويلي‌شان را تبديل به نان نمي‌كنند، اضافه كرد: مشاهده شده است كه آرد تحويلي به روستائيان به خوراك دام اختصاص يافت.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 كشور از بهسازي 30 درصد نانوايي در سال‌‌هاي 87 و 88 خبر داد و افزود: حدود 50 درصد نانوايي‌ها از نظر نماي ظاهري و بهسازي وضعيتي مناسبي ندارند و به دليل عدم توان اقتصادي قادر به بهسازي نانوايي‌ها بدون كمك دولت نيستند.
وي با تاكيد بر اينكه بهتر است نان از طريق حرارت غير مستقيم پخته شود، اظهار داشت: يكي از راه‌هاي بهسازي نانوايي‌ها واگذاري تسهيلات و يا كمك بلاعوض است.
رجبي با اعلام اينكه از 17 كارخانه توليد آرد در مازندران 11 كارخانه اقدام به سيلوسازي كردند، تصريح كرد: دو سيلو نيز تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد.
وي با اعلام اينكه بيش از سرانه جمعيتي در مازندران نانوايي ساخته شده و براي آنها مجوز نيز صادر شده است، گفت: در كشور به طور ميانگين براي هر يك هزار و 200 نفر جمعيت يك نانوايي فعال است ولي در مازندران براي هر 750 نفر يك مجوز نانوايي صادر شده است.