|
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۴۶
کد مطلب : 3829
در صورت استفاده بهينه از انرژي؛ هزينهاي از هدفمندي يارانهها بر توليد كشاورزان تحميل نميشود
|
معاون برنامهريزي استاندار همدان گفت: اگر كشاورزان با برنامهريزي برق و انرژي مصرف كنند هزينهاي از هدفمندي يارانهها بر توليد آنها تحميل نميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، عليحيدر نوري ظهر امروز در كارگروه امور اقتصادي و توليدي استان همدان اظهار داشت: با توجه به اينكه صنعت مقوله تعريف نشدهاي است بايد در آن همه واحدهاي صنعتي كوچك و بزرگ را براي دريافت بستههاي حمايتي داشته باشيم و در اين راستا بايد پيگيري جدي صورت گيرد.
وي ادامه داد: اگر كشاورزان با برنامهريزي از برق و انرژي مصرف كنند، هزينهاي از هدفمندي يارانهها بر توليد آنها تحميل نميشود.
معاون برنامهريزي استاندار همدان تصريح كرد: تمام يارانههاي بخش كشاورزي تعريف شده و كاهش نمييابد چرا كه دولت از بخشهاي توليدي به ويژه بخش كشاورزي حمايتهاي جبراني را ترتيب ميدهد.
وي اذعان داشت: همه مديران موظفند كه با همه بخشهاي توليدي تعامل ويژهاي داشته باشند به ويژه بخش كشاورزي كه از اهميت ويژهاي برخوردار است.
مديركل مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي استان همدان نيز گفت: در راستاي ساماندهي واردات كالاهاي چيني به كشور در سفري به چين، جلسات كارشناسي با حضور مسئولان مربوطه صورت گرفت تا واردات كالاي چيني به ايران به صورت سازماندهي شده انجام شود.
فرهاد تيموري افزود: بر اساس جلسات برگزار شده قرار شد كه اگر كالاي چيني بيكيفيتي در كشور مشاهده شد، خسارت آن از واردكننده گرفته شود.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان همدان نيز گفت: براي تأمين گوشت مرغ مورد نياز در شب عيد يك ميليون و 880 هزار قطعه جوجهريزي انجام شده است.
عليرضا رنجبرضرابي از سهميه 38 هزار و 800 تن گندم براي دامداران و مرغداران خبر داد و افزود: از 57 هزار و 600 تن خريد گندم ميزان سنزدگي گندم 12 هزار و 400 تن بوده است كه 2.1 دهم درصد از ميزان خريد محصول گندم را شامل ميشود.
وي تصريح كرد: اين ميزان سنزدگي بيشتر از سه شهرستان استان بوده است كه داراي كشت ديم بالايي هستند به همين علت در سال آينده با كمك بخش خصوصي براي كنترل آن تلاش ميكنيم.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان همدان با اشاره به طرح هدفمندي يارانهها نيز اضافه كرد: تا پايان سال جاري بيش از 30 برنامه در شهرستانهاي استان اجرا ميشود تا آنها بيشتر با طرح و چگونگي انجام امور كشاورزي آشنا شوند.
معاون برنامهريزي و امور اقتصادي سازمان جهاد كشاورزي استان همدان نيز گفت: بخش كشاورزي از سه مقوله برق، گاز و نفت تأمين انرژي ميكند به طوري كه در برق مشتركان كشاورزي 7 هزار و 744 نفر هستند.
غلامرضا شجاعيمهر با بيان اينكه ميزان مصرف گاز در بخش كشاورزي 7.9 ميليون متر مكعب بوده است، افزود: مصرف گاز در 9 ماه سال جاري 6.7 ميليون متر مكعب است كه تا پايان سال پيشبيني ميشود به 10 ميليون متر برسد.
معاون دانشكده كشاورزي همدان نيز گفت: همايش توسعه پايدار روستايي در سال آينده در همدان برگزار ميشود كه تاكنون بيش از 900 مقاله علمي و پژوهشي به دبيرخانه ارسال شده است.
موسي اعظمي در پايان افزود: از 31 استان كشور براي اين همايش مقاله ارائه شده است كه مقالات در زمينههاي كشاورزي، تعاون، صنعت، عمراني و زيرساختي و فني و حرفهاي بوده است.