Share/Save/Bookmark
 
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۶
کد مطلب : 10862
 

۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دراختیار مرغداری‌ها قرار می‌گیرد
۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با سود کمتر از ۱۴ درصد در اختیار تعدادی از واحدهای مرغ گوشتی، تخمگذار و مادر قرار می‌گیرد.
مرجع : ایانا
 
۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دراختیار مرغداری‌ها قرار می‌گیرد
به گزارش روابط عمومی معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان با اعلام این خبر گفت: در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که به ریاست استاندار برگزار شد، مقرر شد به پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی استان و به‌منظور تأمین سرمایه در گردش واحدهای مرغداری استان مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال با سود کمتر از ۱۴ درصد برای طرح در ستاد اقتصاد مقاومتی در اختیار تعدادی از واحدهای مرغ گوشتی، تخمگذار و مادر قرار گیرد.

خالد جعفری افزود: همچنین در این کار گروه مقرر شد با توجه به مازاد تولید گوشت مرغ استان به میزان ۳۵ هزار تن موضوع مشوق صادراتی به مبلغ ۱۰ تا ۲۰ هزار ریال به ازاء هر کیلوگرم گوشت مرغ برای حضور و تثبیت ماندگاری در بازار هدف صادراتی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان طرح شود.

وی با اشاره به توسعه صنایع تبدیلی با گوشت مرغ خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان همچنین مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی استان پلان کامل توسعه صنایع تبدیلی مرتبط با گوشت مرغ با اولویت پس از کشتار را ارائه دهد تا براساس این پلان و به منظور تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری بر فعالیت در این گروه صنایع از محل کمک‌های فنی و اعتباری استانی پیش‌بینی اعتبار برای زیرساخت‌های ایجاد این صنایع به‌عمل آید.

معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان استمهال بدهی بانکی و تزریق سرمایه در گردش از منابع داخلی بانک‌ها را از دیگر موضوعات مورد بررسی در این کارگروه اعلام کرد و ادامه داد: همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعلام آمادگی کرد بخشی از هزینه‌های پروژه‌هایی که در صنعت مرغداری به کاهش مصرف انرژی منجر می‌شود از محل اعتبارات تملک دارایی استان تأمین کند.

جعفری ترویج و تبلیغ برنامه‌های صدا و سیما به منظور افزایش مصرف سرانه گوشت مرغ را از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگروه نام برد و تصریح کرد: همچنین مقرر شد سازمان جهادکشاورزی استان با همکاری و هماهنگی صدا و سیما استان نسبت به پیشنهاد اعتبار از محل تملک دارایی استانی برای انجام فعالیت‌های ترویجی و تبلیغی در راستای افزایش مصرف سرانه گوشت مرغ اقدام کنند.

وی در پایان افزایش تنوع آشپزی گوشت مرغ با تهیه و پخش برنامه‌های آموزشی، تأمین سوخت نفت گاز واحدهای مرغداری در حین گازرسانی، معافیت مالیاتی واحدهای مرغداری استان (که اظهارنامه نداده‌اند) و تشکل‌های مرتبط با آن، حمایت از خوشه طیور، تأمین آب مصرفی یک واحد مرغداری استان و... را از دیگر موضوعات مورد بررسی در این کارگروه اعلام کرد.