Share/Save/Bookmark
 
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۴
کد مطلب : 9829
 

تولید یک‌سوم گوشت مرغ استان کرمان در رفسنجان
فرماندار رفسنجان گفت: یک‌سوم گوشت مرغ استان کرمان در رفسنجان تولید می‌شود.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
تولید یک‌سوم گوشت مرغ استان کرمان در رفسنجان
حمید ملانوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان با اشاره به بازدید از مناطق عشایری شهرستان رفسنجان به اتفاق مدیرکل امور عشایر استان کرمان و مسئولان اظهار داشت: شهرستان رفسنجان در کنار تولید محصول پسته به‌ عنوان دومین محصول ارزآور و صادراتی کشور، جایگاه ویژه‌ای در حوزه پرورش دام و طیور در استان کرمان داریم.

وی بیان داشت: با ایجاد واحدهای مرغداری در سطح شهرستان رفسنجان حدود یک‌سوم مرغ استان کرمان را تولید می‌کنیم و در بحث دام نیز تعداد قابل توجهی از جمعیت در این شهرستان به کار دامداری و دامپروری و تولید فرآورده‌های دامی مشغول هستند.

فرماندار رفسنجان افزود: حدود 600 خانوار عشایری در شهرستان رفسنجان داریم و در مراتعی که به آنها واگذار شده مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: حدود 193 سامانه مرتعی از طرف منابع طبیعی تاکنون به خانواده‌های عشایری و دامدار واگذار شده و حدود یک‌سوم گوشت و فرآورده‌های دامی توسط خانوارهای عشایری تامین می‌شود.

ملانوری تصریح کرد: به دلیل خشکسالی و مشکلاتی که در بخش کشاورزی از جمله کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، افت کیفیت آب و خشکسالی ایجاد شده با ظرفیتی که در حوزه مراتع داریم توجه به حوزه دامداری و همچنین طیور می‌تواند کمک بزرگی باشد که به دلیل عدم وجود تشکیلات اداری در شهرستان برای پیگیری مستمر و همچنین تمرکز در حوزه کشاورزی، حوزه دامداری کمرنگ دیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: با حضور مدیرکل امور عشایری استان از نزدیک با مشکلات عشایر آشنا شدیم و طی جلسه‌ای که برگزار شد، تصمیمات خوبی از جمله راه‌اندازی نمایندگی اداره عشایری شهرستان رفسنجان گرفته شد به‌ زودی انجام می‌شود و امکانات اولیه برای رسیدگی به امور در اختیار این اداره قرار می‌گیرد.

فرماندار رفسنجان عنوان کرد: با راه‌اندازی این نمایندگی تشکیلات وابسته به امور عشایری مثل تعاونی امور عشایر واحدهای صنفی عشایر فعال‌تر می‌شود.

ملانوری بیان کرد: یک سازمان مردم‌نهاد هم در حوزه امنیت و حفظ و حراست از مراتعی که در اختیار عشایر قرار گرفته راه‌اندازی و با کمک خود عشایر منابع را محافظت می‌کند تا بهره‌وری در حوزه تولیدات دامی و فرآورده‌‌های دام و طیور بالا برود و این حوزه رتبه‌های خوبی داشته باشد.