Share/Save/Bookmark
 
يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۵
کد مطلب : 10368
 

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام و طیور در اصفهان آغاز به کار کرد
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور و دامپزشکی روز شنبه با حضور 125 شرکت کننده داخلی و خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان آغاز به کار کرد.
مرجع : خبرگزاری ايرنا
 
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام و طیور در اصفهان آغاز به کار کرد
این نمایشگاه تا ششم بهمن با حضور 122 مشارکت کننده داخلی و سه شرکت کننده خارجی در 9 هزار مترمربع فضای نمایشگاهی برگزار می شود.
در چهاردهمین سال برگزاری این نمایشگاه شرکت کنندگانی از استان های البرز، همدان، گلستان، کردستان، قزوین، فارس، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، تهران و اصفهان و نمایندگانی از کشورهای ترکیه، فرانسه، ایتالیا، سوئیس، آلمان و چین و مشارکت کنندگان مستقیم دو شرکت از ایتالیا و یک شرکت از آلمان حضور دارند.
حاضران در نمایشگاه در زمینه های دام، طیور، آبزیان و ماکیان، کلینیک های دامپزشکی، آزمایشگاه های دامپزشکی، داروهای دام و طیور، مواد ژنتیکی، تلقیح مصنوعی و اصلاح نژاد، مواد ضدعفونی کننده، دستگاه های ضدعفونی کننده و تصفیه هوا، تجهیزات و ادوات دامپروری، ماشین آلات کشتارگاه های صنعتی دام و طیور، سردخانه، تجهیزات و ادوات مرغداری، ماشین آلات مرغداری و قطعات طیور فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: افزایش بهره وری از مهمترین دستور کارهای دفتر ما در سال جاری است.
تورج صارمی افزود: استفاده از طرح تحقیقاتی در این راستا بسیار ضروری است که یکی از موضوع های مد نظر در این زمینه، بقایا و ضایعات کشاورزی است.
وی با اشاره به بالا بودن مقدار ضایعات کشاورزی در کشور تا میزان 500 هزار تن اظهار کرد: در چند استان بطور آزمایشی طرح هایی برای امکان استفاده از فناوری برای فرآوری مجدد این بقایا اجرا شده است.
صارمی، یکی از این طرح ها را مربوط به نیشکر خوزستان اعلام و اضافه کرد: بر اساس این طرح از بقایا و سرشاخه های نیشکر برای تغذیه دام استفاده می شود.
وی همچنین استفاده بیشتر از خوراک کم رایج در صنعت طیور را از دیگر برنامه های دفتر بهبود تغذیه وزارت جهاد کشاورزی عنوان و اظهار کرد: بر این اساس 11 قلم خوراک شناسایی شده است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت جهاد کشاورزی به وضعیت ذرت و علوفه در سال گذشته نیز اشاره و تصریح کرد: این محصولات نیاز آبی شدیدی دارند لذا بدنبال محصول هایی با نیاز آبی کمتر و ظرفیت کشت و برداشت بیشتر مانند چغندر قند هستیم.
وی با بیان اینکه ساماندهی نهاده های دامی نیز مدنظر ماست افزود: امسال یک و نیم میلیون تن نهاده سبوس میان همه تشکل های دامی توزیع شد با این حال نیاز به طراحی و نظارت بیشتر در این زمینه داریم.
صارمی به طراحی سامانه ای با مشارکت بانک سپه برای توزیع نهاده های کلی دامی اشاره و اظهار کرد: این سامانه دهه فجر امسال راه اندازی می شود.
وی کاهش تصدی گری و واگذاری به بخش خصوصی را از دیگر سیاست های این دفتر کل خواند و گفت: پارسال موفق به تدوین طرح تاسیس صندوق حمایت از صنعت خوراک دام و طیور شدیم که پس از تامین اعتبار از سوی دولت آغاز به کار می کند.
وی با اشاره به فعالیت571 کارخانه و کارگاه فراوری خوراک دام و طیور در کشور با ظرفیت 18 میلیون تن در سال افزود: با فعالیت این صندوق، مدیریت و تامین نهاده های دامی و توسعه صادرات بهتر و بیشتر محقق می شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان اصفهانی همواره در رتبه های نخست تا سوم تولیدات شیر، تخم مرغ و گوشت مرغ کشور قرار دارند.
به گزارش ایرنا، دو شرکت ایتالیایی 'میلک لاین' و 'اسگاری بولدی' در زمینه تجهیزات مرغداری و خوراک دام و طیور در چهاردهمین نمایشگاه صنعت دام و طیور و دامپزشکی اصفهان حضور دارند.
همچنین انجمن کشاورزی آلمان (DLG) برگزارکننده بزرگترین نمایشگاه کشاورزی جهان (اگریتکنیکال) در هانوفر آلمان و همچنین برگزارکننده نمایشگاه یوروتیر (Eurotier) یکی از معتبرترین و بزرگترین نمایشگاه های صنعت دام و طیور در جهان با هدف آشنایی با تولیدات ایران و جلب مشارکت برای نمایشگاه یوروتیر در اصفهان حضور یافته است.
این نمایشگاه در ساعات 15 تا 21 سوم تا ششم بهمن پذیرای بازدیدکنندگان است و بطور ویژه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر روز پنجم بهمن به بازدید متخصصان اختصاص دارد.