Share/Save/Bookmark
 
يکشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۰۰
کد مطلب : 5263
 

مديرعامل اتحاديه مرغداران گوشتي
يك سوم ظرفيت مرغداري‌هاي كشورخالي است
مديرعامل اتحاديه سراسري مرغداران گوشتي كشور گفت: به دليل مشكلات بخش توليد، حدود يك سوم ظرفيت مرغداري‌هاي كشور خارج از چرخه توليد است.
مرجع : خبرگزاری ايرنا
 
يك سوم ظرفيت مرغداري‌هاي كشورخالي است
'حسين مقدم‌نيا' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا، ظرفيت اسمي توليد گوشت مرغ در كشور را سالانه 2 ميليون تن ذكر كرد و افزود: اين درحالي است كه توليد گوشت مرغ در كشور هم اكنون حدود يك ميليون و 700 هزار تن برآورد مي‌شود.
وي ادامه داد: از مدت‌ها قبل تاكنون توليدكنندگان درنقاط مختلف كشور نسبت به چگونگي وضعيت هزينه‌ها و پايين بودن قيمت مرغ در بازار اعتراض داشتند اما هيچ توجهي به نگراني‌هاي اين بخش از توليد نمي‌شود.
مدير عامل اتحاديه سراسري مرغداران گوشتي كشور افزود: مرغداري‌هاي كشور از 2 پديده واردات گوشت منجمد و همچنين افزايش نهاده‌هاي توليد متاثر شده‌اند كه به دنبال اين شرايط، تعادل بازار اين فرآورده پرمصرف به هم خورده است.
مقدم نيا تصريح كرد: طي يك ماه اخير گوشت منجمد وارداتي به مقدار زياد در بازارهاي مصرفي با قيمت ارزان عرضه شد كه اين امر در شرايط كنوني ضرر و زيان توليدكنندگان داخلي را به دنبال دارد.
به گفته وي، امكان تامين بازار گوشت مرغ در ماه
صادرات مرغ منوط به حمايت هاي دولت
مبارك رمضان از طريق توليدات داخلي وجود داشت كه اين امر محقق نشد.
مقدم نيا، افزايش قيمت نهاده‌هاي توليد به خصوص افزايش قيمت ذرت را از ديگر مواردي ذكر كرد كه توليدكنندگان را با مشكل روبرو كرده است و افزود: قيمت هر كيلوگرم ذرت در مدت مشابه سال گذشته حدود 270 تومان بود؛ در حالي كه هم اكنون قيمت اين نهاده پرمصرف در واحدهاي مرغداري به حدود 2 برابر افزايش يافته است.

مقدم نيا در ارتباط با صادرات گوشت مرغ گفت: با توجه به شرايط كنوني كه براي توليد و صادرات وجود دارد، قابليت صادرات گوشت مرغ در كشور وجود ندارد.
وي ادامه داد: بازارهاي جهاني با يك سري تعرفه‌ها و كمك‌ هايي كه در ارتباط با جوايز صادراتي به توليدكنندگان مي شود امكان رقابت با يكديگر را دارند و ما به دليل نداشتن چنين شرايطي فعلا نمي‌توانيم دراين بازارها حضور داشته باشيم.
مدير عامل اتحاديه سراسري مرغداران گوشتي كشور افزود: در صورتي كه چنين اهرم‌ها و حمايت‌هايي از توليد داخلي صورت گيرد ما نيز مي‌توانيم بخشي از توليد مازاد خود را در ماه هايي از سال براي صادرات پيش‌بيني كنيم.