Share/Save/Bookmark
 
شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۴۹
کد مطلب : 7206
 

سالانه حدود ‎ 180هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای مازندران تولید می شود
رییس تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: سالانه حدود ‎ 180هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای این استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود که از این مقدار ‎ 30درصد مصرف داخلی استان و مابقی برای مصرف خارج از استان عرضه می‌شود.
مرجع : خبرگزاری ايرنا
 
سالانه حدود ‎ 180هزار تن گوشت مرغ در مرغداریهای مازندران تولید می شود
به گزارش ایرنا ، ˈ محمد امینی ˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در صنعت مرغداری استان مازندران ‎962 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ‎ 16میلیون و ‎ 61هزار و ‎ 460قطعه وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین در این استان ‎ 33واحد مرغداری تخمگذار باظرفیت ‎ 941هزار و ‎230 قطعه و ‎ 23واحد موسسه جوجه کشی با ظرفیت ‎ 28میلیون و ‎ 935هزار و ‎ 600قطعه فعالیت می‌کنند.

رییس تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: بررسی های کارشناسان این مرکز نشان داد بقایای هورمونها و آنتی بیوتیک ها که در جریان پرورش طیور در مرغداریها مورد استفاده قرار می گیرد در گوشت آنها به وضوح وجود دارد.

امینی با اشاره به اینکه تمامی واحد های تولیدی گوشتی و طیور یک کارشناس در اختیار دارند ، گفت: 15 روز قبل از کشتار هیج دارویی نباید در واحد های تولیدی مصرف شود زیرا آنتی بیوتیک ها قابل تجزیه هستند.

رییس تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران به تخریب و از بین رفتن مراتع و جنگل شمال کشور به ویژه استان مازندران اشاره کرد و گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته روزانه 23هکتار از جنگل های بالا دست استان از بین می رود.

وی با هشدار جدی به روند جنگل زدایی در مناطق بالا دست استان مازندران ، ادامه داد: به دلیل ساخت جاده ها در بالادست و محصور نکردن جنگل ها هر روز شاهد از بین رفتن جنگل هستیم.

رییس تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان اینکه سیلاب همیشه از بالا دست آغاز می شود ، ادامه داد: هر گونه دخل و تصرف در پوشش گیاهان موجب برهم خوردن تنظیمات اکولوژی می شود.

امینی گفت: تحقیقات نشان می دهد که در 45 سال گذشته نظم بارش در مازندران تغییر کرده بطوریکه دمای هوا یک و نیم درجه سانتیگراد افزایش یافته است که اثری مستقیم روی پوشش گیاهان گذاشت.

این محقق بخش کشاورزی اظهار داشت: تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران نقشه مناطق سیل خیز در استان را تهیه کرده و به مسوولان ارائه داده است.

وی به نامناسب بودن سامانه هدایت آب سطحی در زمان بارش شدید در شهرهای مازندران اشاره کرد و گفت: ترازیابی دفع آب در شهرها مناسب نیست و در زمان سیل انواع چوب آلات به همراه سیل روانه می شود و شدت تخریب چندین برابر افزایش می یابد.

به گفته امینی پوشش گیاهان ، بارش و دمای هوا و جریان آب را تنظیم می کند و درصورت کاهش پوشش گیاهی و قطع درخت بروز سیل قوت می گیرد.

رییس تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: با توجه به روند تخریب ، آینده جنگل ها و مراتع شمال وخیم خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس بررسی های صورت گرفته اگر روند از بین رفتن جنگل به همین منوال ادامه بیابد تا 140سال آینده فقط در کتابها باید برای فرزندانمان از وجود جنگل در شمال بخوانیم.

امینی به وجود آفات در جنگل های شمال اشاره کرد و گفت: کانون آفت در جنگل در حال گسترش است و اگر به آن توجه نشود با بحران مواجه خواهیم شد.

بر اساس گزارش رسمی جهانی، میزان واقعی جنگل های منطقه مازندران از6/3 میلیون هکتار در سال 1960 به 8/1میلیون هکتار در زمان حاضر رسیده است.

این کاهش محسوس هشداری جدی است چرا که نمونه های نادر هیرکانی جنگلهای شمال در هیچ نقطه دنیا یافت نمی شود.