Share/Save/Bookmark
 
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۸
کد مطلب : 7601
 

افتتاح اولین کارخانه تولید خوراک دام و طیور استان مرکزی در اراک
همزمان با ایام الله دهه فجر اولین کارخانه تولید خوراک دام و طیور استان مرکزی در اراک به بهره برداری رسید.
مرجع : خبرگزاری مهر
 
افتتاح اولین کارخانه تولید خوراک دام و طیور استان مرکزی در اراک
به گزارش خبرنگار مهر، استاندار استان مرکزی در این مراسم صبح روز شنبه در شهرک صنعتی خیرآباد برگزار شد گفت: به برکت جمهوری اسلامی ایران در سالی که تحت عنوان استقامت، پایداری و اقتصاد مقاومتی نام گرفته است اولین کارخانه تولید خوراک دام و طیور استان مرکزی در اراک به بهره برداری می رسد.

علی اکبر شعبانی فرد با اشاره به ظرفیت 35 هزار تنی مازاد گوشت مرغ در استان مرکزی، راه اندازی کارخانه تولید خوراک دام و طیور را یک ضرورت اساسی عنوان کرد و افزود: با توجه به سرمایه گذاری های صورت گرفته در غالب ستاد توسعه و تجهیز بخش کشاورزی استان مرکزی به منظور افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان ظرفیت مازاد سالانه تولید گوشت مرغ از 35 هزار تن به 55 هزار تن در سال افزایش می یابد.

وی با اشاره به تأمین نیاز استان مرکزی در بخش خوراک دام و طیور از خارج استان طی سنوات گذشته بیان داشت: با افتتاح کارخانه تولید خوراک دام و طیور، جوان دارو بخشی از نیاز استان از این پس در داخل استان تهیه می شود.

تولید مرغ به شیوه قفسه ای سیاست اصلی استان

استاندار مرکزی تولید مرغ به شیوه قفسه ای را سیاست اصلی استان در این بخش عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح ظرفیت تولید مرغ گوشتی استان به سه میلیون قطعه در سال افزایش می یابد.

شعبانی فرد از استان مرکزی با عنوان یک استان صنعتی، فرهنگی و کشاورزی یاد کرد و اظهار داشت: تولید سالانه 550 هزار تن گندم، 290 میلیون شاخه گل، 100 هزار تن جو و 45 هزار تن محصولات پروتئینی استان مرکزی را به یک قطب در بخش کشاورزی کشور تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه چرخه غذایی استان مرکزی در حال تکمیل است ابراز داشت: سرمایه گذاری در بخش دام های مولد از سیاست های مهم بخش کشاورزی و دامپروری استان به حساب می آید و در همین راستا اولین پروژه پرورش گاومیش صنعتی به عنوان یک طرح پایلوت کشوری در ساوه اجرا می شود.

سرمایه گذاری 100 میلیارد ریالی بخش خصوصی در کارخانه خوراک دام و طیور استان مرکزی

مدیر اول کارخانه تولید خوراک دام و طیور استان مرکزی نیز در این مراسم از سرمایه گذاری یکصد میلیارد ریالی بخش خصوصی در راه اندازی این مجموعه خبر داد و گفت: این کارخانه در فضایی به وسعت 22 هزار متر مربع احداث شده که برج طولی آن به وسعت 400 متر مربع در شش طبقه می باشد.

مجتبی محمودی ظرفیت تولید این مجموعه را در هر ساعت 10 تن خوراک دام و طیور عنوان کرد و افزود: با راه اندازی این کارخانه 15 فرصت شغلی مستقیم و 80 فرصت شغلی غیر مستقیم ایجاد شده است.