Share/Save/Bookmark
 
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۷
کد مطلب : 10806
 

توزیع مرغ منجمد در بازار کرمانشاه در صورت افزایش قیمت
معاون سازمان صنعت و معدن استان کرمانشاه گفت: در صورتی که قیمت مرغ به ۸ هزار تومان افزایش یابد نسبت به توزیع مرغ منجمد اقدام خواهد شد.
مرجع : خبرگزاری مهر
 
توزیع مرغ منجمد در بازار کرمانشاه در صورت افزایش قیمت
عباس سجادی راد صبح امروز شنبه در جلسه تنظیم بازار شهرستان کرمانشاه که با حضور جمعی از مسئولان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سال های گذشته نمایشگاه های مواد غذایی به مناسبت ماه رمضان در سطح استان بر پا می شد که این موضوع منتفی و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای برای تهیه مواد غذایی جایگزین آن شد.

وی با اشاره به تعیین قیمت زولبیا بامیه و اعلام نرخ آن از طریق رسانه ها تصریح کرد: در حال حاضر هر کیلو زولبیا بامیه درجه یک با قیمت ۹۵۰۰ و درجه ۲ با قیمت ۸ هزار تومان عرضه می شود، ضمن اینکه قیمت حلیم نیز تغییری نکرده و براساس مصوبات قبلی یعنی ۶ هزار تومان توزیع می شود.

معاون بازرسی و نظارت شازمان صنعت و معدن استان کرمانشاه از ذخیره سازی مناسب و کافی گوشت قرمز و مرغ منجمد از طریق شرکت های دام استان خبر داد و گفت: مرغ زنده با توجه به سطح جوجه ریزی در فصول خاص و قیمت نهاده ها نوساناتی دارد و در جلسه تنظیم بازار سال گذشته مصوب شد اگر قیمت مرغ به ۸ هزار تومان رسید مرغ منجمد عرضه کنیم اما قیمت به میزان مذکور نرسید.

سجادی راد ابراز داشت: اکنون قیمت مرغ در شهر کرمانشاه یکسان نیست و گاها ۶ هزار و ۸۰۰ تومان و در مواردی ۷ هزار و ۲۰۰ تومان عرضه می شود.

وی گفت: عرضه مرغ منجمد در صورت افزایش قیمت مرغ خواهد بود اما تاکنون قیمت آن به ۸ هزار تومان نرسیده است.

سجادی راد اشاره ای نیز به افزایش قیمت ناگهانی خرما طی روزهای اخیر از ۲ هزار به ۴ هزار تومان داشت و گفت: طی ۲ سال گذشته کاهش تولید خرما در مناطق گرمسیری استان را داشته ایم و ذخیره سازی لازم نیز وجود نداشته و یا اندک بوده است و در حال حاضر نیز خرماهای ذخیره شده کیفیت مناسبی ندارند.

معاون بازرسی و نظارت شازمان صنعت و معدن استان کرمانشاه در ادامه بیان کرد: نظارت بر کیفیت و بهداشت نانوایی ها نیز شدت یافته و باید فضای رقابتی در مراکز آزاد پز ایجاد کرد که نان با کیفیت تولید کنند.

سجادی راد با تاکید جدی در خصوص حل مسئله کشتارگاه های گوشت از تولید تا مراکز عرضه اظهار داشت: کشتارگاه ها نباید در اختیار شهرداری و شورای شهر باشد و بر اساس تاییدات اداره کل دامپزشکی مشکل عمده تامین و عرضه گوشت از محل دام تا کشتارگاه و عرضه آن در بازار وجود دارد که در حل آن باید اهتمام داشت.