Share/Save/Bookmark
 
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۵۳
کد مطلب : 10446
 

افتتاح مرغداری تمام اتوماتیک در شهرستان شبستر
یک واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 38 هزار قطعه در شهرستان شبستر به بهره برداری رسید.
مرجع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
 
افتتاح مرغداری تمام اتوماتیک در شهرستان شبستر
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان با اعلام این مطلب افزود: یک واحد مرغداری گوشتی(38 هزار قطعه ای تمام اتوماتیک) در زمینی به مساحت 5/2 هکتار و با اعتباری بالغ بر 1 میلیارد و 200 میلیون تومان که 700 میلیون تومان آن از محل اعتبارات بانکی تامین و 500 میلیون تومان بصورت آورده شخصی می باشد در روستای غلمانسرا از توابع شهرستان شبستر افتتاح و به بهره برداری رسید.
شریفیان ادامه داد: سالانه 9 هزار تن گوشت مرغ و 12 هزار تن تخم مرغ در شهرستان شبستر تولید و به بازار عرضه می شود.

سهم شهرستان شبستر از تولید تخم مرغ استان 65/15 و گوشت مرغ 15/11 درصد استان می باشد که در تولید تخم مرغ رتبه اول و گوشت مرغ رتبه سوم را در بین شهرستان های استان دارد و نیز حدود 4/1 درصد از تخم مرغ تولیدی در سطح کشور به این شهرستان اختصاص دارد.

شریفیان گفت: واحدهای تولیدی و اقتصادی از دو بعد حائز اهمیت ویژه ای هستند. بعد اول تامین معاش کشاورزان و بعد دوم بابت اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی می باشد، که این بعد از جایگاه خاصی نسبت به بعد اول برخوردار است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی اضافه نمود: در تهدیدها و یا تحریم ها ، دشمنان بیشتر در بحث تامین مواد غذایی مورد نیاز کشور بر مسئولین دولتی و آحاد ملت فشار وارد کرده و سیاست سلطه را دنبال می کنند. به همین خاطر توسعه کیفی و افزایش بهره وری واحدهای تولیدی مهم و امری حیاتی است.

وی عنوان کرد: قیمت تمام شده تولید در داخل کشور که دارای رقیب نیست، مسئله مهمی به شمار نمی رود اما در بحث صادرات و رقابت جهانی از اهمیت خاصی برخوردار است. لذا علاوه بر قیمت پایین محصولات، باید شامل استانداردهای جهانی کیفیت نیز باشد.

شریفیان با اشاره به مزایای واحدهای مکانیزه نسبت به واحدهای غیرمکانیزه، گفت: واحدهای مکانیزه از نظر توانمندی و بهره وری با واحدهای غیرمکانیزه دارای تفاوت های اساسی می باشند. کاهش تلفات، پایین آمدن هزینه تولید و بالا بودن کیفیت تولیدات در واحدهای مکانیزه از جمله مزایای آن است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان در پایان تصریح کرد: کیفیت تولیدات دامی ما برای صادرات طراحی نشده و فقط جنبه داخلی و معیشتی دارد. اگر بخواهیم در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم باید دیدی فراتر از بحث تامین بازار داخلی داشته و با قیمت های رقابتی با کیفیت عالی، محصولات خود را در بازارهای جهانی عرضه نمائیم.