Share/Save/Bookmark
۱ نظر
 
چهارشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۱۶
کد مطلب : 4973
 

مدير عامل اتحاديه‌ تعاوني‌هاي مرغداري:
كاهش 200 تا 400 توماني قيمت مرغ در آستانه ماه رمضان
مدير عامل اتحاديه‌ سراسري تعاوني‌هاي مرغداري ايران با اشاره به عرضه بيش از نياز مرغ به بازار در آستانه ماه رمضان گفت: كاهش حداقل 200 تا 400 توماني قيمت در هر كيلو را انتظار داريم.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
كاهش 200 تا 400 توماني قيمت مرغ در آستانه ماه رمضان
حميد فاضلي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا» با اشاره به عرضه بيش از حد تقاضاي مرغ در كشور، كاهش قيمت آن را در بازار پيش‌بيني كرد و اظهار داشت: وضعيت موجود بازار مرغ حاكي از آن است كه به دليل پايين بودن قدرت خريد مردم و عرضه بيش از ظرفيت بازار توزيع، مرغ به قيمت سال گذشته در بازار عرضه شود.
وي ادامه داد: با توجه به وضعيت فعلي بازار و قدرت خريد مردم در آستانه ماه مبارك رمضان، قيمت مرغ زنده حدود دو هزار و 200 تومان برآورد مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه تعيين قيمت مطابق سياست‌هاي ابلاغي وزارت بازرگاني، بازار خواهد بود، افزود: مرغ از شمول قيمت‌گذاري‌ها حذف شده و اين بازار است كه در تعيين قيمت مرغ تصميم‌گيري مي‌كند البته نظارت‌هاي لازم بر فرآيند قيمت‌گذاري و نحوه توزيع وجود خواهد داشت.
مدير عامل اتحاديه‌ سراسري تعاوني‌هاي مرغداري كشور گفت: در واحدهاي توليدي مقداري جوجه‌ريزي براي ماه رمضان در حال انجام است و لذا با توجه به اقدامات در دست اجرا استنباط ما اين است ممكن قيمت مرغ به دلايل ذكر شده با كاهش قيمت مواجه و مرغ به قيمت سال گذشته در بازار عرضه شود.
وي با اشاره به اينكه قيمت فعلي مرغ زنده حدود دو هزار 400 تومان و قيمت مرغ توزيعي به طور ميانگين حدود سه هزار و 450 تومان است، تصريح كرد: بر اساس پيش‌بيني‌ها حداقل افت قيمت مرغ به خصوص طي ماه رمضان حدود 200 تا 400 تومان در هر كيلو تخمين زده مي‌شود.
فاضلي تأكيد كرد:‌ البته خريد تضميني توسط ارگان‌هاي متولي موضوعي است كه مي‌تواند تأثير بسزايي در كنترل يا تنظيم بازار مرغ داشته باشد اما با توجه به افت تقاضا و تداوم سياست‌ وارداتي در صنعت مرغ از سوي دولت معتقدم واردات هزار تا دو هزار تن در شرايط فعلي به زيان صنعت مرغداري است و بايد در اين باره تجديد نظر شود.
وي با اشاره به اينكه مرغداري‌هاي كشور براي تأمين مواد اوليه با مشكل قيمتي مواجه هستند، ادامه داد: در شرايطي قيمت ذرت حدود 50 تومان بيش از سويا افزايش يافته كه تا پيش از اين قيمت سويا در قياس با ذرت با رشد 30 تا 40 درصد مواجه بوده است.
وي افزود:‌ به رغم بالا رفتن هزينه‌هاي حمل و نقلي و سوخت براي چرخه سيستم سرمايشي و گرمايشي واحد‌هاي توليدي، حمايت خاصي را از سوي دولت شاهد نبوديم به جز پرداخت تسهيلات قرض‌الحسنه دو تا سه ميليون توماني كه بالطبع نمي‌توانست جبران هزينه‌هاي تحميلي به واحدها را داشته باشد.
مدير عامل اتحاديه سراسري تعاوني‌هاي مرغداري كشور گفت: پيرو تمهيدات اصلاح ساختاري واحدهاي توليدي با هدف بهره‌وري حداكثري از ظرفيت‌ها متأسفانه هنوز هيچ اقدام عاجلي در اين زمينه صورت نگرفته و اهم تمهيدات در حد طرح موضوع باقي مانده است.
وي تأكيد كرد: از يارانه تخصيص يافته به واحدهاي توليدي هم هنوز رقمي به واحدهاي توليدي پرداخت نشده و در اين باره تصميمي گرفته نشده است كه اميدوارم با اجرايي شدن اين سياست‌ها، زمينه براي بهره‌وري حداكثري از ظرفيت‌هاي واحدهاي توليدي فراهم شود.
 

۱۳۹۰-۰۵-۱۲ ۰۸:۲۶:۳۰
سلام.
ببخشید والا من تو مازندران تو شهر آمل دارم تو کشتارگاه تو قسمت بازرگانی ( فروش ) کار می کنم.
قیمت مرغ داره می ره بالا /
شما چه جوری میگین کم شده.
نکنه اینم باید بیایم از مرغ فروشی کنار خونتون بپرسیم؟