Share/Save/Bookmark
 
سه شنبه ۲ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۴۱
کد مطلب : 6997
 

حرکت صنعت طیور یزد به سمت اصلاح سالن‌های مرغداری
کارشناس امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان یزد از حرکت بزرگ بخش طیور استان برای اصلاح و ایجاد ساختمان‌های جدید مرغداری خبر داد و گفت: اعتباری تحت عنوان توسعه کشاورزی در استان برای بخش کشاورزی اختصاص یافته است که به زودی با جذب این اعتبار، صنعت طیور را به سمت اصلاح سالن‌های طیور خصوصاً در بخش مرغداری حرکت می‌دهیم.
مرجع : خبرگزاری ايسنا
 
حرکت صنعت طیور یزد به سمت اصلاح سالن‌های مرغداری
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد،«حسین محمدزاده» کارشناس امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان یزد در این کارگاه آموزشی یک روزه از وجود 884 واحد مرغداری در این استان خبر داد و گفت: از این تعداد 868 واحد گوشتی و 16 واحد تخم‌گذار هستند.

وی اظهار کرد: سال پیش، 38 هزار تن تولید گوشت مرغ در استان یزد بود که بیش از 50 درصد آن به استان‌های هم‌جوار فرستاده شده است. همچنین 16 واحد تولیدی مرغداری تخم‌گذار موفق به تولید 13 هزار تن تخم‌مرغ شدند.

محمدزاده یکی از عمده مشکلات تولید‌کنندگان در زمینه گوشت مرغ و تخم‌مرغ را نداشتن ساختمان‌های مناسب جهت تولید این 2 فرآورده پرمصرف دانست و گفت: نداشتن ساختمان مناسب و وجود ساختمان قدیمی و عدم اطلاع تولید‌کنندگان از وجود روش‌های مدرن برای تهویه هوای سالن‌های تولید و استفاده از روش‌های منسوخ شده گرمایشی سبب شده مصرف سوخت در سالن‌های مرغداری بالا باشد.

به گفته‌ی وی، بیش از 100 تولید‌کننده مرغ گوشتی و مرغ تخم‌گذار استان یزد با روش‌های بهینه‌سازی مصرف سوخت در واحدهای خود آشنا شدند.

کارشناس امور طیور استان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 30 واحد مرغداری در استان از سیستم اتوماسیون تهویه مناسب و نوین برخوردار هستند که این یکی از طرح‌های بزرگ سازمان جهادکشاورزی در زمینه بهینه‌سازی مصرف سوخت در بخش مرغداری است.

محمدزاده افزود: هم‌اکنون و تنها در مرحله نخست موفق به تجهیز این تعداد از سالن مرغداری به اتوماسیون تهویه شده‌اند که امیدواریم با همت تولید‌کنندگان این بخش و پیگیری‌های سازمان جهادکشاورزی در آینده نزدیک شاهد تجهیز همه سالن‌های مرغداری به این سیستم تهویه باشیم.

«امیر علی فاضل» مدیر آموزش بهره‌برداران سازمان جهادکشاورزی استان یزد نیز در این کارگاه اظهار کرد: آموزش و فراگیری فنون تولید و کاهش هزینه‌های تولید برای هر تولید‌کننده از مقدمات هر کار تولیدی است.

وی افزود: اداره ترویج استان یزد با برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های منظم و مفید، راهکار‌های عملی و تئوری را به تولید‌کنندگان برای کاهش هزینه‌های تولید و ارائه بسته‌های علمی جهت بهینه‌سازی مصرف سوخت در سالن‌های تولید مرغ گوشتی و تخم‌گذار، زمینه‌ی تولید مقرون به صرفه به لحاظ اقتصادی را فراهم کرده است.

فاضل در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این‌که انرژی یکی از بحث‌های مهم دولت بوده و خواهد بود و روند صعودی قیمت انرژی در کشور یکی از عوامل افزایش هزینه‌های تولید است، ادامه داد: تولیدکنندگان بخش کشاورزی باید با استفاده از روش‌های نوین در جهت بهینه‌سازی مصرف سوخت بتوانند محصولی با صرفه اقتصادی و کیفیت خوب به دست مصرف‌کننده برسانند.