Share/Save/Bookmark
 
چهارشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۱۷
کد مطلب : 6545
 

رودهن/
ترسیم روند تصاعدی رو به رشد تولیدات گوشت مرغ و تخم مرغ در استان تهران
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان تهران گفت: میزان تولید گوشت مرغ با مصرف كشور كاملاً هماهنگ است، ولی نیازمند مدیریت كارآمد در راستای تنظیم بازار است.
مرجع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
 
ترسیم روند تصاعدی رو به رشد تولیدات گوشت مرغ و تخم مرغ در استان تهران
'سید محمد موسوی' در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن درمقوله تولیدات گوشت مرغ اذعان داشت: با توجه به هماهنگی كامل میزان تولید ومصرف مرغ، هیچ نیازی به وارد كردن این محصول نداریم و صرفا با مدیریت كارآمد در زمینه تنظیم بازار می توان عرضه و تقاضا را كنترل كرد.

وی با اشاره به افزایش میزان مصرف مرغ در ایام ماه مبارك رمضان، ماه محرم و نوروز اظهارداشت: لازم است تا زمانی كه تقاضا كمتر از عرضه است این مازاد تولید محصول گوشت مرغ برای عرضه در هنگام افزایش تقاضا ذخیره شود كه با مدیریت صحیح می توان بستر صادرات و ارز آوری را نیز برای كشور فراهم كرد.

رییس سازمان جهاد كشاورزی استان تهران با اشاره به اینكه در فروردین سال 91، حدود پنج هزار و 850 تن گوشت مرغ در استان تهران تولید شد، خاطر نشان كرد: خوشبختانه در مقایسه با فروردین سال 90 كه میزان تولید گوشت مرغ استان تهران چهار هزار و 734 تن بود و بحمدالله شاهد افزایش قابل ملاحظه تولید محصولات كشاورزی هستیم.

وی همچنین افزود: بر اساس آمار، تولید گوشت مرغ در تیر ماه سال 91، شش هزارو 400 تن بوده است كه در مقایسه با فروردین سال جاری شاهد رشد 4/9 درصدی هستیم.

موسوی با بیان اینكه روند تولید مرغ در سطح كشور با رشد هفت درصدی همراه بوده است، تصریح كرد: تولید این محصول در خرداد سال جاری 137 هزارو 500 تن و در تیرماه به 146هزار تن رسیده است.

وی با بیان اینكه اطلاعات و آمار فوق مستقیما از شبكه اطلاع رسانی مرغداری ها اخذ شده است، افزود: این ترسیم نمایانگر روند تصاعدی در تولید گوشت مرغ است.

رییس سازمان جهاد كشاورزی استان تهران در خصوص تخم مرغ نیز از تولید هفت هزار و 800 تنی این محصول در فروردین 91 در استان تهران خبر داد كه در مقایسه با فروردین سال گذشته شاهد رشد 5/2 برابری هستیم .

موسوی میزان تولید تخم مرغ را در تیرماه سال جاری نه هزار و 420 تن اعلام كرد كه در مقایسه با تولید سه هزارو 830 تنی سال گذشته شاهد رشد چشمگیر آن در استان تهران در سال تولید ملی هستیم.

وی در خاتمه اذعان داشت: اكنون تولیدكنندگان تخم مرغ به دلیل مازاد عرضه بر تقاضا با كاهش قیمت این محصول روبرو هستند و این امر كه منجر به متضرر شدن آنها می شود نیازمند مدیریت در عرصه تنظیم بازار در راستای ذخیره سازی و ارائه این ذخایر در هنگام افزایش تقاضا است تا تعادل عرضه و تقاضا در بازار برقرار شود.