Share/Save/Bookmark
 
يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۵
کد مطلب : 5905
 

رحيمي:دولت همه توان خود را براي تقويت بخش دامپزشكي بكار خواهد گرفت
معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر لزوم تقويت و حمايت همه جانبه از بخش دامپزشكي در كشور به عنوان يكي از بخش هاي تاثير گذار در حوزه سلامت جامعه اظهار داشت: دولت همه توان و ظرفيت خود را در جهت پيشبرد فعاليت هاي دامپزشكان و تقويت روزافزون بخش دامپزشكي در كشور به كار خواهد گرفت.
 
رحيمي:دولت همه توان خود را براي تقويت بخش دامپزشكي بكار خواهد گرفت
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا رحيمي صبح امروز (شنبه) در هفدهمين كنگره دامپزشكي ايران كه همزمان با روز جهاني دامپزشكي با شعار "دامپزشكي براي سلامت، دامپزشكي براي غذا و دامپزشكي براي كره زمين" در مركز همايش هاي بين المللي رازي تهران برگزار شد، با بيان اين‌كه نقش و اهميت كار دامپزشكان، همراستا و در برخي موارد با اهميت تر از كار پزشكان در جامعه است، ‌گفت: دامپزشكي كشور آنچنان كه بايد مورد اهميت قرار نگرفته و اين در حالي است كه دامپزشكي يكي از بخش هايي است كه بايد به بهترين وجه تقويت و مورد حمايت قرار گيرد تا كشور از لحاظ دام و فرآورده هاي دامي و پروتئيني دچار مشكل نشود.

معاون اول رييس جمهور با طرح اين سوال كه چرا كشوري به وسعت ايران، با وجود منابع گوناگون براي توليد محصولات دامي و پروتئيني بايد نيازمند واردات اين قبيل محصولات باشد، افزود: با توجه به استعدادها و ظرفيت هاي موجود در كشور مي توانيم، علاوه بر نيازهاي داخلي براي صادرات نيز در اين بخش محصول توليد كنيم، اما متاسفانه به خاطر ضعف در مباني و برنامه ريزي ها، در بخش توليد محصولات دامي مشكل داريم.

رحيمي با تاكيد بر لزوم برنامه ريزي و سازماندهي مناسب در حوزه دامپزشكي كشور تصريح كرد: بايد به گونه اي عمل كنيم كه تامين تمام نيازمندي هاي كشور در حوزه دام، طيور و آبزيان در مسير تدبر و برنامه ريزي هاي دامپزشكي قرار گيرد؛ چرا كه نيازمند آن هستيم كه اين ضعف را در كشور جبران كنيم تا مسير مطمئني براي توسعه و گسترش توليدات محصولات دامي ترسيم شود.

معاون اول رييس جمهور با اشاره به اين‌كه در حال حاضر حدود 25 دانشكده دامپزشكي در كشور وجود دارد، بر لزوم تربيت دامپزشكان بر اساس نيازهاي كشور تاكيد كرد و اظهار داشت: نيازمند تغيير و تحول اساسي در بخش دامپزشكي هستيم و در اين راستا دولت به طور همه جانبه از برنامه ريزي ها و اقداماتي كه قرار است شكل گيرد، حمايت خواهد كرد تا بتوانيم اين نهاد را كه پشتوانه عظيمي براي تامين سلامت در كشور است، تقويت كنيم.

رحيمي با بيان اين‌كه حوزه سلامت كشور نيازمند حضور دامپزشكاني است كه در سخت ترين شرايط خود را وقف سلامت جامعه مي كنند، گفت: برخي بيماري هاي مشترك ميان حيوانات و انسان ها وجود دارد كه پيشگيري و جلوگيري از شيوع آنها در ميان حيوانات مي تواند كمك بسيار بزرگي به عدم انتقال اين بيماري ها به انسان ها كند و انجام اين كار مهم بر عهده دامپزشكان است.

معاون اول رييس جمهور با بيان اين‌كه با توجه به شرايط موجود در كشور و نياز روز افزون به فرآورده هاي دامي و مواد پروتئيني بايد توليد محصولات در بخش دام و دامپروري در كشور را به دو برابر برسانيم، گفت: انتظار مي رود كه دامپزشكان و حوزه دامپزشكي در كشور با برگزاري نشست هاي مستمر و برنامه ريزي در جهت كنترل اين بخش فعال تر از گذشته اقدام كنند.

رحيمي با بيان اين‌كه دولت و كميسيون هاي آن آماده ارتباط به روز و تنگاتنگ براي رفع نيازهاي دامپزشكان با حوزه دامپزشكي كشور است و همه ظرفيت هاي خود را براي تقويت اين بخش به ميدان خواهد آورد، اظهار داشت: با برنامه ريزي هاي دولت، زمينه بكارگيري تمامي فارغ التحصيلان دامپزشكي در بخش هاي دولتي و خصوصي فراهم خواهد شد.

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه بايد به گونه اي عمل كنيم كه در منطقه، توزيع كننده مواد پروتئيني باشيم، از افزايش قيمت برخي فرآورده هاي دامي و مواد پروتئيني در كشور انتقاد و تصريح كرد: بايد به گونه اي برنامه ريزي كرد تا بتوان چشم انداز خوب و ثابتي براي صادرات و واردات در اين بخش داشته باشيم.

رحيمي خاطرنشان كرد: لازمه دستيابي به اين هدف، همدلي و همكاري در جهت تدوين برنامه منسجم و تلاش در راستاي به اجرا رساندن آن است تا بتوانيم شاهد رونق كار دامپزشكي در كشور باشيم.