Share/Save/Bookmark
 
چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۵
کد مطلب : 5707
 

رئیس جهاد کشاورزی شوشتر خبر داد
پرداخت تسهیلات به 18 مرغدار شوشتری
رئیس جهاد کشاورزی شوشتر از پرداخت تسهیلات به 18 مرغدار شوشتری در روزهای گذشته خبر داد و گفت: همه متقاضیان تسهیلات دریافت کرده‌اند.
مرجع : خبرگزاری فارس
 
پرداخت تسهیلات به 18 مرغدار شوشتری
نادر پور رکنی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: در راستای اصلاح و تعویض سیستم گرمایشی مرغداری‌ها 200 میلیون ریال به 18 نفر از مرغداران شهرستان شوشتر پرداخت شد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان شوشتر با اعلام خبر فوق گفت: افزایش بهره‌وری در واحدهای مرغداری گوشتی کاهش هزینه تولید گوشت مرغ، کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی محیط و کاهش تلفات و بهبود ضریب تبدیل دان به گوشت مرغ از جمله اهداف اجرای پروژه می‌باشد.

این مقام مسئول با اشاره به توزیع علوفه میان دامداران این شهرستان افزود: 2 هزار و 500 تن ذرت علوفه پاییزه ین دامداران سنتی و صنعتی شهرستان توزیع گردید.

وی با بیان این مطلب که در صورتی که علوفه هرز به سیلو اضافه شده باشد بذرهای آن‌ها غالباً از بین رفته و علوفه هرز هم خوش خوراک و بی‌ضرر است خاطرنشان کرد: باید برای حل مشکل علوفه چاره‌اندیشی شود.

وی تاکید کرد: خوش خوراک بودن علوفه سیلو شده، جلوگیری از خطر آتش سوزی علوفه به صورت خشک، اشغال فضای کمتر برای انبار کردن و ذخیره کردن علوفه، افت کمتر علوفه سیلو شده از علوفه خشک، نگهداری در تمامی فصول سال و بهترین روش در مواقع بارانی از جمله مزایای سیلاژ علوفه است.

پوررکنی تاکید کرد: 85 واحد 65 تا 100 رأسی و 15 واحد 200 رأسی دامپروری در شهرستان شوشتر در نوبت دریافت تسهیلات هستند.

وی افزود: میزان تسهیلات مورد نیاز این واحد‌های دامپروری تصویب شده است و برای اعطای وام به این واحدها مشکلی وجود ندارد.

این مقام مسئول تاکید کرد: مجتمع دامداران شهرستان شوشتر در شرایط کنونی آماده بهره‌برداری است مشکلی برای استقرار این مجتمع وجود ندارد.

پوررکنی با اشاره به اینکه شرایط برای توسعه دامداری در شهرستان شوشتر فراهم شده است، تاکید کرد: در شرایط کنونی وضعیت برای دامداران شهرستان شوشتر برای توسعه کار فراهم شده است و دولت نیز از این شرایط حمایت می‌کند و باید از این فرصت استفاده کرد.

رئیس جهاد کشاورزی شوشتر خاطر نشان کرد: این مجتمع بیش از 10 هزار راس دام را در خود جای می‌دهد و می‌تواند فرصت مناسبی برای اشتغال‌زایی باشد.

وی تاکید کرد: در این مجتمع بیش از 65 مرکز 100 راسی و بقیه 150 تا 200 رأسی هستند و شرایط برای اشتغال فارغ‌التحصیلان این رشته فراهم می‌شود.

پوررکنی افزود: در ماه‌های گذشته کشت پاییزه گندم آبی در این شهرستان آغاز شده است و تاکنون بیش از 40 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گندم آبی رفته است.

وی افزود: در ماه‌های گذشته بیش از 16 هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت دیم رفته است و با توجه به بارندگی‌های اخیر شرایط برای کشت دیم در این شهرستان بسیار مناسب است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برداشت محصول ماش از مزارع شهرستان شوشتر آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری محصول ماش در شهرستان شوشتر افزایش چشم‌گیری خواهد داشت، خاطر نشان کرد: در سال جاری پیش بینی افزایش 20 درصدی در محصول ماش شهرستان شوشتر ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه محصول ماش در شهرستان شوشتر در سطح وسیعی از مزارع کشت شده است، خاطرنشان کرد: این محصول در سطح 5 هزار و 691 هکتار از اراضی زراعی شهرستان کشت شده است.

پوررکنی با اشاره به اینکه متوسط برداشت ماش در مزارع شوشتر بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: متوسط برداشت ماش در هر هکتار 800 کیلوگرم است.

وی تاکید کرد: از سطح مذکور 45 هزار و 550 تن ماش برداشت شود که نسبت به سال زراعی گذشته حدود 20 درصد افزایش خواهد داشت.

وی به خدمات ارائه شده به ماش کاران اشاره کرد و افزود: توزیع 284 تن کود اوره، کودهای ریز مغذی و سموم کم خطر شیمیایی از جمله خدماتی است که این مدیریت در اختیار کشاورزان منطقه قرار داده است.

پور رکنی افزود: 3 هزار کیلوگرم بذر شبدر برسیم اصلاح شده در سطح 150 هکتار جهت کشت علوفه سال جاری کشت شده است که پیش‌بینی می‌شود کشت فوق به 250 هکتار افزایش یابد.

وی خاطر نشان کرد: برداشت محصول لوبیای سبز آغاز شده که این محصول در سطح 8 هزار و 250 هکتار کشت شده است.