شماره پنجاهم : دو هفته نامه تارنمای موسسه اطلاعات مرغداری


                     --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


نکته :
در صورتی که تصاویر زیر مشاهده نمی شود بر روی لینک Display images کلیک نمایید.

اخبار و تازه ها
نوآوری جدید تلاونگ،ساندویچ تخم مرغ (سفیده پاستوریزه تلاونگ) .

ارسال تخم‌مرغ سبد کالا به استان‌ها/ میزان توزیع هنوز مشخص نیست .
 
88 هزار و 231 کیلو گوشت مرغ در سبزوار معدوم شد
.

تولید بیش از 295 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مازندران .

کشتارگاه طیور سقز پلمپ شد .

انجام سالانه 26 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در ایلام .

هدف از تبادل مرغ با نهاده های دامی حمایت از تولیدکننده است .

واردات مرغ از ترکیه را تکذیب می‌کنم/ ذخیره مرغ کشور بیش از نیاز سبد کالایی .
 
مرغداری های چالدران با کمبود سوخت کافی مواجه هستند .

تولید تخم مرغ در کرمانشاه 10 هزار تن کمتر از مصرف است/ امکان وجود صادرات مرغ به خارج کشور .

مرغداران بهشهری نگران سوخت نباشند .

فقط واحدهای تحت پوشش دامپزشکی مجاز به تهیه و عرضه تخم مرغ مایع هستند .
 
توزیع تخم‌مرغ سبد کالایی از ابتدای بهمن .

تقویت واسطه ها از مضرات نبود زنجیره تولید مرغ در همدان است .

افزايش توليد مرغ در ايلام .

10 هزار قطعه مرغ و طیور خانگی در بافق علیه نیوکاسل واکسینه شدند .

منطقه سیستان مستعد پرورش شترمرغ است .

بیش از چهار هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری کامیاران تولید شد .

افزون بر یک هزار کیلوگرم تخم مرغ از خراسان جنوبی به سایر استانها حمل شد .
 
افزایش 15 درصدی تولید گوشت مرغ در سال جاری .

113 واحد مرغداری گوشتی در نهاوند فعال است .

قيمت هر عدد" تخم‌مرغ "تا پايان سال 330 تومان باقي مي‌ماند .

ارزآوری حدود 1.5 میلیون دلاری صادرات مرغ منجمد از خراسان جنوبی .

هزار تن مرغ منجمد در زنجان توزیع شده است .

وزن استاندارد لاشه مرغ چقدر است؟

مرغ و تخم‌مرغ فراوان بوده و صادر می‌شود/ با واردات مخالفیم .
مقالات جدید
تاثير اندازه و سطوح مختلف كلينوپتيلوليت در جيره بر فعاليت آنزيم هاي گوارشي، خصوصيات استخوان درشت ني و لاشه جوجه هاي گوشتي .

اثر دوره زماني مصرف روغن ماهي در جيره غذايي بر پروفيل اسيدهاي چرب لاشه جوجه هاي گوشتي .

بررسي اثر عوامل مادري بر صفات توليدي و توليد مثل يك لاين تجارتي گوشتي .

تعيين فاكتور ابقاي بيكربنات به منظور استفاده در روش اكسيداسيون اسيد آمينه شاخص در مرغ هاي مادر گوشتي .

شناسايي رئوويروس هاي ايجادگر تنوسينوويت در پرندگان از گله هاي مرغ مادر ايران به روش RT-PCR و RFLP .
قیمت ها

  تخم مرغ مایع
تخم مرغ بسته بندی
  کنسانتره و مکمل 

نیم نگاه
73 درصد کاربران اینترنت از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند
موسسه بین المللی تحقیقات و نظرسنجی پرینستون ˈپیوˈ این نظرسنجی را از هفتم اوت تا شانزدهم سپتامبر 2013 میلادی روی نمونه آماری یک هزار و 801 کاربر 18 سال به بالا انجام داده است. این نظرسنجی به زبان اسپانیولی و انگلیسی با پیش شماره تلفن ثابت (901) و تلفن همراه با پیش شماره 900 (شامل 482 فرد که خط ثابت نداشتند) انجام گرفته است.

نظرسنجی پیو در مورد 5 شبکه اجتماعی فیس بوک ،لینکدین، پینترست ، اینستاگرام و توییتر از کاربران صورت گرفته و گزارش نتایج آن در ماه جاری میلادی در پایگاه اینترنتی موسسه ی یاد شده منتشر شده است.

بر مبنای نتایج به دست آمده از این نظرسنجی در حالی که ˈفیس بوکˈ شبکه اجتماعی غالب در میان کاربران در سال 2013 بوده است، شمار قابل توجهی از کاربران نیز جذب دیگر شبکه های اجتماعی شده اند و حدود 45 درصد کاربران از چندین شبکه اجتماعی استفاده می کنند.

ˈفیس بوکˈ با یک میلیارد و دویست میلیون کاربر فعال در هر ماه، به غول شبکه های اجتماعی تبدیل شده است. اما تعداد کاربرهای یک شبکه اجتماعی تنها عامل تعیین کننده ی میزان اهمیت آن نیست. با پیدایش هر شبکه اجتماعی با ویژگی ها و کارکردهای متفاوت، شماری از کاربران با علاقه های گوناگون جذب آنها می شوند.

ˈپینترست، اینستاگرام و لینکدینˈ از شبکه های جدید اجتماعی هستند که در سال 2013 با استفاده از نرم افزارهای تلفن همراه هوشمند (اپلیکیشن های موبایل) افزایش زیادی در جذب کاربر داشته اند.

در نظرسنجی های پیشین پیو نیز، ˈفیس بوکˈ هم چنان یکه تاز رقابت شبکه های اجتماعی بود. تعداد کاربران فیس بوک در همسنجی (مقایسه) با دیگر شبکه ها، با نرخ 67 درصدی در پایان سال 2012 میلادی، 4 درصد افزایش یافت و به 71 درصد رسید.

بر پایه نتایج به دست آمده از تازه ترین نظر سنجی پیو، با این که ˈفیس بوکˈ از میزان محبوبیت بالایی در میان گروه های مختلف جامعه برخوردار است، دیگر سایت ها و شبکه های اجتماعی نیز مخاطبان و طرفداران خاص خود را پیدا کرده اند.

برای نمونه، ˈپینترستˈ برای خانم ها از جذابیت بالایی برخوردار است (احتمال استفاده خانم ها از پینترست چهار برابر بیشتر از آقایان است).ˈ لینکدینˈ بیشتر مورد توجه دانش آموختگان دانشگاه و کاربرانی از خانواده های با درآمد بالا است.

ˈ توییترˈ و ˈاینستاگرام ˈبیشتر مورد علاقه نوجوانان، شهرنشینان و رنگین پوستان است و همین طور همپوشانی قابل توجهی میان کابران ˈتوییترˈ و ˈاینستاگرامˈ وجود دارد.

بر پایه ی نظرسنجی پیو، فیس بوک افزون بر آن که در جایگاه نخست متداول ترین شبکه ی اجتماعی از میان پنج شبکه ی مورد ارزیابی قرار دارد، بسیار هم سرگرم کننده است، به گونه یی که 63 درصد کاربران فیس بوک دست کم روزی یک بار و 40 درصد روزی چند بار به صفحه خود سر می زنند.

ˈاینستاگرامˈ و ˈتوییترˈ در همسنجی (مقایسه) با ˈفیس بوکˈ کاربران کمتری دارند اما آن ها هم به طور مرتب این سایت ها را پایش می کنند. حدود 57 درصد کاربران ˈاینستاگرام ˈدست کم روزی یک بار و 35 درصد هر روز چند بار این سایت را نگاه می کنند. در موردˈ توییترˈ 46 درصد کاربران حداقل هر روز یک بار و 29 درصد روزی چندین مرتبه به صفحه خود سرکشی می کنند.

42 درصد کاربران آنلاین، مشترک 2 یا چند شبکه اجتماعی هستند، در حالی که 36 درصد پرسش شوندگان تنها از یکی از پنج شبکه اجتماعی مورد مطالعه در نظرسنجی پیو استفاده می کنند و 22 درصد نیز از هیچ یک از آن ها استفاده نمی کنند.

84 درصد کسانی که فقط از یک سایت استفاده می کنند ˈفیس بوکˈتنها شبکه اجتماعی مورد بازدید آن ها است. اگرچه دیگر افرادی که تنها مشترک یک شبکه اجتماعی هستند انتخاب های دیگری به جز ˈفیس بوکˈ داشته اند که طبق آمار 8 درصد ˈ لینکدینˈ، 4 درصد ˈپینترستˈ و 2درصدˈ اینستاگرام ˈیا ˈتوییترˈ را برگزیده اند.

فیس بوک محبوب ترین شبکه ی اجتماعی
نتایج نظرسنجی موسسه ی ˈپیوˈ نشان می دهد 71 درصد مردم از ˈفیس بوکˈ استفاده می کنند و بر اساس یافته های این موسسه ی تحقیقی، در سال میلادی گذشته این شبکه اجتماعی در میان مردان رشدی چشم گیر داشته است.

در سال 2013 میلادی 45 درصد از افراد 65 سال به بالا جذب ˈفیس بوکˈ شده اند که 10 درصد نسبت به سال 2012 رشد داشته است. با این وجود هنوز کاربران زن ˈفیس بوکˈ از مردان بیشتر است.

ˈتوییترˈ نیز 18 درصد از افراد را جذب خود کرده که در مقایسه با سال 2012 میلادی 2 درصد افزایش داشته است. بیشترین کاربران ˈتوییترˈ 18 تا 29 ساله هستند.

ˈاینستاگرامˈ نیز توانسته 17 درصد از افراد را جذب خود کند که نسبت به سال 2012 ، چهار درصد افزایش داشته است. 2 گروه خاص رشد 4 درصدی ˈاینستاگرامˈ را رقم زده اند که گروه نخست افراد بین 18 تا 29 سال و گروه دوم کاربران آفریقایی آمریکایی تبار هستند. پیش بینی می شود روند رشد ˈاینستاگرام ˈادامه دار باشد و این شبکه ی اجتماعی محبوبیت بیشتری نزد زنان نسبت به مردان به دست آورد.

21 درصد از کاربران نیز از شبکهˈ پینترستˈ استفاده می کنند که بیشتر آنان، زن هستند. البته این شبکه اجتماعی در سال 2012 میلادی فقط 15 درصد از کاربران آنلاین را جذب خود کرد که 6 درصد رشد برای این شبکه در سال 2013 به ثبت رسیده است.

همچنین 22 درصد ازˈ لینکدین ˈاستفاده می کنند و این شبکه نسبت به دیگر شبکه های اجتماعی، حرفه ای تر و تخصصی تر است. به همین دلیل بیشتر مورد توجه افراد دانشگاهی و جامعه علمی است. نکته جالب در موردˈ لینکدینˈ این است که کاربران مرد بیشتری نسبت به زنان دارد. این شبکه نیز نسبت به سال 2012 رشدی 2 درصدی در تعداد کاربران خود داشته است.

ˈلینکدینˈ و ˈتوییترˈ کمترین میزان رشد را در میان شبکه های اجتماعی مورد تحقیق با 2 درصد به ثبت رسانده اند و بیشترین رشد را در این زمینه ˈپینترستˈ داشته (6 درصد) اما ˈفیس بوکˈبا رشد 4 درصدی خود در سال 2013 هم محبوبترین شبکه اجتماعی بوده است.

از نتایج نظرسنجی پیو می توان به محبوبیت ˈپینترستˈ و ˈاینستاگرامˈ در سال 2014اشاره و آینده ی بهتر را برای این 2 شبکه اجتماعی پیش بینی کرد. این نتایج هم چنین نشان می دهد که ˈفیس بوکˈ به شبکه محبوب کهنسالان بدل خواهد شد که این امر از خروج بیشتر قشر جوان از این شبکه و تمایل بیشتر به ˈپینترستˈ و ˈاینستاگرام ˈخبر می دهد.

نکته ی قابل اعتنا رشد روزافزون شبکه های اجتماعی در جهان و ایران و لزوم آشنایی کاربران با برخی آسیب های روانی، فرهنگی و اجتماعی و نیز ضرورت استفاده ی درست و هدفمند از این شبکه ها به ویژه از سوی جوانان است.

منبع : ایرنا
  بحث روزبا بحث روز در سایت infopoulry.net همراه باشید.
______________________________________
نظرسنجی    
در نظر سنجی جدید ما شرکت کنید.
آرشیو نظر سنجی های قبلی را ببینید.



با ما در وب سایت  infopoultry.net  همراه باشید.
پست الکترونیکی   info@infopoultry.net

چنانچه مایل به دریافت خبرنامه تخصصی به صورت روزانه ، هفتگی یا ماهانه هستید، اینجا را کلیک کنید.