هند هفت ميليون دز واكسن پيشگيري از آنفولانزاي خوكي را امحا مي كند
خبرگزاری ايرنا , 30 خرداد 1390 ساعت 9:15
رييس مؤسسه سرم سازي هند گفت: اين كشور مجبور است به علت برطرف شدن همه گيري 'آنفولانزاي خوكي' هفت ميليون دز واكسن تهيه شده را امحا كند.
به گزارش ايرنا 'دكتر راجيو دهر' در گفت و گو با ايندين اكسپرس افزود: هند به عنوان نخستين كشور دنيا كه واكسن 'نسوواك' (Nasovac) برعليه ويروس( H1N1 ) عامل آنفولانزاي خوكي كشف و توليد كرد اما مجبور است واكسن هاي استفاده نشده را از بين ببرد.
وي اظهار داشت: توليد و توسعه اين واكسن روندي پيچيده پر هزينه و وقت گيري داشت و سازمان بهداشت جهاني كارشناسان چندين شركت را در حوزه توسعه واكسن عليه آنفولانزاي خوكي (H1N1 )دعوت به كار كرده بودند كه در نهايت سرم و واكسن توليدي هند انتخاب شد.
وي گفت: پارسال واكسن 'نسوواك' معرفي و بيش از يكصد هزار دز از آن به طور رايگان توزيع شد و اين واكسن بومي به شكل يك تركيب استنشاقي بود كه بايد ازطريق بيني به ميزان 2.5 ميلي ليتر مورد استفاده قرار مي گرفت.
رئيس مؤسسه سرم سازي هند گفت: ما دست كم 10 ميليون دز توليد كرديم اما تنها سه ميليون دز تا كنون در هند فروخته شده است و با توجه به تمام شدن تاريخ مصرف، واكسن هاي باقيمانده در انبار در ماه جاري منهدم خواهد شد.
بنابراين گزارش، شهر پونا هند محل انتشار اين همه گيري بود و طي دو سال گذشته نزديك به 50 درصد از 11 هزار و 408 مورد ابتلا به آنفولانزاي خوكي در ايالت ماهاراشترا مربوط به اين شهر بوده است.
نوع پيشرفته واكسن سرم كه اكنون در حال توليد است، عليه سه بيماري H1N1، H3N2 و آنفولانزاي نوع B كار مي كند و آزمايش هاي كلينيكي روي حيوانات كامل شده و اين واكسن در ماه جولاي روي انسان آزمايش خواهد شد.
کد مطلب: 4741
آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdch.knkt23nqzftd2.html