راهکار مشکلات مرغداران هنوز نپخته است/ حدود 50 درصد مرغ گلستان در قالب زنجیره تولید

ایانا , 1 دی 1394 ساعت 18:19

در راستای حل مشکلات مرغداران، راهکاری تعبیه شده که در تلاش هستیم با اتحادیه مرغداران گوشتی، شرکت پشتیبانی امور دام، استان‌های تولیدکننده و معاون وزیر جهاد کشاورزی به پختگی کامل رسیده و بتوانیم با استفاده از آن، بالانس جامعی برای مرغ کشور ارائه دهیم.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این خبر گفت: گلستان یکی از استان‌هایی است که تأمین‌کننده مرغ پایتخت بوده و تلاش کرده‌ایم که بتوانیم تولید را طبق استاندارد انجام دهیم، به‌گونه‌ای که در بین مرغداران، سایز مرغ را جا انداخته‌ایم و تفاوت قیمتی این نوع مرغ با سایر وزن‌ها کاملاً مشهود است.
مختار مهاجر افزود: مرغدارانی که محصول تولیدی خود را به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل می‌دهند، مرغ سایز استاندارد را هر کیلوگرم چهارهزار و 100 تومان می‌فروشند و کسانی که فروش آزاد محصول خود را انجام می‌دهند، هر کیلوگرم مرغ سایز را سه‌هزار و 800 تومان می‌فروشند.
وی خاطرنشان کرد: متأسفانه عده‌ای از مرغداران اقدام به تولید مرغ‌های غیرسایز مناسب می‌کنند که هر کیلوگرم سه‌هزار و 400 تومان آن را می‌فروشند، اما هیچ حمایتی از سوی جهاد کشاورزی و سایر بخش‌ها نمی‌شود.
مهاجر ادامه داد: تلاش می‌کنیم در یک تعامل چندجانبه با مرغداران، اتحادیه‌ها و کشتارگاه‌ها، قیمت‌گذاری به‌صورت مناسبی انجام شود.

تأمین 280 تن مرغ برای استان تهران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تصریح کرد: نیاز استان تهران به مرغ از گلستان حدود 300 تن است که تلاش می‌کنیم حدود 250 تا 280 تن و در صورت تولید بیشتر تا مرز تعیین‌شده را به‌صورت گرم آماده و عرضه کنیم.
وی یادآور شد: مرغداران استان گلستان در قالب زنجیره‌های تولید حرکت می‌کنند، به‌گونه‌ای که 30 درصد از تولیدات این استان در قالب 100 درصدی زنجیره‌ها فعالیت می‌کنند و 20 درصد دیگر نیز به‌صورت غیرمستقیم با زنجیره همکاری دارند.
مهاجر تأکید کرد: با هماهنگی کشتارگاه‌ها و اتحادیه‌ها اقدامات لازم در قالب زنجیره‌ها انجام می‌شود و مابقی واحدهای تولیدی نیز مدیریت خوب سایزبندی را رعایت می‌کنند تا شرایط آنها نرمال شده و به زنجیره بپیوندند.
وی اظهار داشت: نوسانات قیمت مرغ در استان گلستان در ابتدا آغاز می‌شود و مدت‌زمان یک تا دو هفته‌ای نیاز دارد تا بتواند به شرایط عادی برگردد.
مهاجر در پایان گفت: در راستای جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران و به‌موقع رسیدن مرغ به بازار مصرف راهکاری پیشنهاد شده است که در تلاشیم در نشستی با حضور اتحادیه مرغداران گوشتی، شرکت پشتیبانی امور دام، استان‌های تولیدکننده مرغ و معاون وزیر جهاد کشاورزی این راهکار را به سرانجام برسانیم و پس از آنکه راهکار فوق به پختگی کامل رسید، اطلاع‌رسانی خواهد شد./


کد مطلب: 10259

آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcgyx9q.ak9zn4prra.html

موسسه اطلاعات مرغداری
  http://infopoultry.net