معاون وزیر جهاد کشاورزی:

صادرات مرغ بعد از پایش هفتگی و تثبیت سلامت امکان پذیر است

سنندج - خبرگزاری مهر

خبرگزاری مهر , 19 دی 1390 ساعت 14:55

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: صادرات مرغ بعد از پایش هفتگی و تثبیت سالم بودن از آنفلوانزای پرندگان امکان پذیر است.


به گزارش خبرگزاری مهر، سعادت الله عباسی در نشست مشترک با تشکل ها و واحدهای تولیدی در سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: صادرات مرغ و جوجه یک روزه با توجه به اعلام پاک بودن محصولات ایران از آنفلوآنزای پرندگان و هماهنگی با کشورهای مورد نظر بعد از پایش هفتگی و تثبیت سالم بودن محصول محدودیتی ندارد.

وی اظهار داشت: این اقدام در شهرهای شمال کشور انجام شده است و استان کردستان هم می تواند بعد از گذشتن از کانال تایید سلامت محصول، مازاد تولید مرغ گوشتی خود را به خارج از کشور صادر کند و محدودیتی در این زمینه برای کردستان نیز وجود ندارد.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در مورد گازکشی مرغداری ها، دامداری ها و واحدهای تولیدی حوزه کشاورزی گفت: در کنار طرح بهینه سازی مصرف سوخت می توان واحدهای تولیدی را گازکشی کرده و همچنین تسهیلات مرتبط با آن از محل بهینه سازی سوخت تامین می شود.

وی افزود: در مورد بحث بهینه سازی مصرف سوخت صنایع، خوراک دام و طیور و دیگر حوزه های مرتبط با کشاورزی جایگاه تسهیلات آنان در معاونت آب و خاک و امور مهندسی تعریف شده است و این بخش ها و می توانند تسهیلات خود را در مبحث بهینه سازی مصرف انرژی از این کانال اخذ کنند.

تقویت و توانمندسازی تشکل ها جز اصلی ترین دغدغه های وزارت جهادکشاورزی است

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: با تشکل های توانمند و یکپارچه می توان با واگذاری بخشی از کارها به آنها به سمت تولید پایدار در حوزه کشاورزی و دامپروری گام برداشت و تقویت و توانمندسازی این بخش جزو اصلی ترین دغدغه های وزارت جهاد کشاورزی است.

عباسی در ادامه بیان داشت: مشکلات صنعت دام و طیور را با کمک بخش خصوصی و تشکل ها می توان به آسانی حل کرد و تداوم تولید فقط به وسیله همکاری در بخش دولتی و خصوصی امکان پذیر است و به همین دلیل جهاد کشاورزی با تمام توان خود آماده همکاری در این بخش است.

وی راه اندازی زنجیره های تولید را نیاز اصلی تشکل ها و واحدهای تولیدی در حوزه کشاورزی و دامپروری دانست و گفت: در مورد تنظیم بازار، تنظیم نهاده ها، مسائل بعد از فروش، فرآوری محصول و صنایع تبدیلی در قالب تشکل ها می توان توانمند کرد و قانونی را برای آنها پیش بینی کرد.

ارائه آموزش بهترین شیوه برای افزایش راندمان کاری است

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: تحقیق و آموزش اصول علمی از مهمترین مباحثی است که موجب کاهش هزینه ها و افزایش راندمان و تقویت تولید پایدار می شود و به همین دلیل نیز باید واحدهای تولیدی حوزه کشاورزی و دامپروری به این مهم توجه داشته باشند.

عباسی در مورد بدهی های تشکل ها و بهره وران به سیستم بانکی گفت: پس از رایزنی با بانک ها به ویژه بانک کشاورزی از موضوع بند 28 قانون بودجه امسال کلیه تولیدکنندگان صنعتی، کشاورزی و معدنی اگر بدهی دارند می توانند بدهی خود را به صورت پنج ساله تقسیط کرده و از لیست بدهکار ها حذف شوند و در کنار این مهم جریمه های آنان نیز بخشیده می شود.

بیمه زنبورداران، 15 درصد زنبوردار و 85 درصد دولت توسط دولت پرداخت می شود

وی در مورد مشکلات زنبورداران در استان کردستان اظهار داشت: بیمه زنبورداران در گذشته را 60 درصد دولت متحمل می شد که با توجه به طرح هدفمندی یارانه ها این میزان به 15 درصد سهم زنبوردار و 85 درصد سهم دولت تغییر پیدا کرده است که این اقدام کمک خوبی به فعالان این عرصه است.

عباسی عنوان کرد: بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها با توجه به گران شدن هزینه حمل و نقل ما به تفاوت این موضوع پیش بینی شده است و زنبورداران می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در سفر دو روزه خود به استان کردستان از واحدهای گاوداری و مرغداری شهرستان کامیاران، کارخانه های خوراک دام و جوجه کشی مرغ واروک سنندج، مرغداری های تخم گذار و گوشتی روستاهای سنندج، مجتمع های کوچک روستایی سروآباد، مراکز جمع آوری شیر روستاهای مریوان و نیز زنجیره صنعت مرغ گوشتی مریوان بازدید کرد و کارخانه خوراک طیور مریوان را افتتاح کرد.


کد مطلب: 5631

آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcg.w9nrak93qpr4a.html

موسسه اطلاعات مرغداری
  http://infopoultry.net