پروار سریع مرغ‌های گوشتی به‌خاطر نوع نژاد است، نه هورمون

ایانا , 7 ارديبهشت 1392 ساعت 14:03

نژادهای خاصی از مرغ‌های گوشتی وجود دارد که ظرف مدت 45 روز پروار شده و به سن کشتار می‌رسد که این سرعت را نباید به استفاده از هورمون در مرغداری‌ها نسبت داد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه مطبوعاتی در پاسخ به سؤال خبرنگاران برای استفاده از هورمون برای مرغ‌های گوشتی گفت: استفاده از هرگونه دارو، مکمل و مواد اولیه باید با نظارت سازمان دامپزشکی کشور باشد.
دکتر محسن مشکات افزود: طیور گوشتی ظرف مدت 45 روز به وزن ایده‌آل برای کشتار می‌رسد که این امر به‌دلیل نوع نژادهای مرغ‌ها، نه به‌خاطر تزریق هورمون.
وی خاطرنشان کرد: در پایشی که سازمان دامپزشکی کشور در سال گذشته انجام داده است، دو هورمون در مرغداری‌ها تحت بررسی قرار گرفت که مقدار آن صفر گزارش شد.
مشکات ادامه داد: در حال حاضر ضریب تبدیل در واحدهای مرغداری در ایران دو کیلوگرم است، در حالی که در کشورهای پیشرفته کمتر از 1.8 است.

افرادی که در کشتارگاه کار می‌کنند، در معرض خطر بیماری تب کریمه کنگو هستند
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی درباره احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو با گرم شدن هوا تصریح کرد: بیشترین جامعه در معرض خطر افرادی هستند که در کشتارگاه کار می‌کنند که آموزش‌های لازم در این زمینه به آنها داده شده است.
وی یادآور شد: تمامی اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با این بیماری در حال انجام است.
مشکات درباره احتمال بروز آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور تأکید کرد: 50 هزار نمونه برداشته شده و هیچ ردی از بیماری تاکنون گزارش نشده است.
وی اظهار داشت: نوع جدیدی از آنفلوآنزا که از کشور چین گزارش شده است، نتوانسته است به ایران راه پیدا کند.

ورود گوشت گاومیش هندی با نظارت دامپزشکی
این مقام مسئول در سازمان دامپزشکی درباره واردات گوشت به کشور گفت: هر وارداتی باید با مجوز بهداشتی از سازمان دامپزشکی انجام شود.
مشکات درباره ورود گوشت‌های هندی به کشور افزود: مطابق ضوابط حاکم در کشور، تمامی ضوابط برای ورود گوشت گاومیش هند را مدنظر قرار می‌دهیم.
وی خاطرنشان کرد: حدود 156 میلیون رأس در جهان گاومیش وجود دارد که کشور هندوستان 56 درصد گاومیش جهان را در خود جای داده است و صادرات گوشت آن را به بیش از 50 کشور جهان انجام می‌دهد.
مشکات ادامه داد: صادرات گوشت گاومیش به ایران نیز بر اساس ضوابط بهداشتی انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: گوشت گاومیشی که به ایران وارد می‌شود، باید زیر سه سال سن داشته باشد و ناظران بهداشتی جمهوری اسلامی ایران آنها را به تأیید برسانند.
مشکات در پایان یادآور شد: ناظران بهداشتی در تمامی مراحل انتخاب، کشتار و بسته‌بندی، نظارت‌های لازم را انجام می‌دهند.


کد مطلب: 7917

آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcf.ydeiw6d1egiaw.html

موسسه اطلاعات مرغداری
  http://infopoultry.net