مدیرکل دامپزشکی خوزستان:
فروش مرغ قطعه شده ممنوع است
خبرگزاری فارس , 24 مهر 1391 ساعت 16:12
مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: فروش مرغ قطعهبندی شده در خوزستان ممنوع است.
مصطفی کنارکوهی امروز در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس در آبادان اظهار کرد: نقش پروتئینها به ویژه پروتئینهای حیوانی در تأمین سلامت و رشد طبیعی اندامها و عملکرد سیستم ایمنی بدن انسان بسیار مهم است.
وی افزود: باید توجه داشت که بسیاری از بیماریهای مشترک انسان و دام از جمله مسمومیتهای غذایی میتوانند با مصرف گوشت قرمز، ماهی و مرغ به انسان سرایت کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان ادامه داد: یکی از راههای تشخیص انواع گوشتهای سالم و بهداشتی توجه به برخی از ویژگیهای ظاهری انواع پروتئینهای مصرفی است.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در خصوص چگونگی امکان تشخیص گوشت قرمز سالم گفت: رنگ گوشت قرمز باید روشن بوده و به رنگهای سبز، قهوهای، خاکستری و سیاه تبدیل نشود.
کنارکوهی اضافه کرد: سطح خارجی گوشت مرطوب نبوده و بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد، همچنین خون مردگی، قارچ زدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت دیده شود.
وی ادامه داد: گوشت نباید خارج از مغازه و در فضای باز آویزان شده و مقدار موجود در یخچال متناسب با ظرفیت آن باشد، گوشت قرمز باید دارای مهر بهداشتی بوده و حتما از کشتارگاههای مجاز تهیه شده باشد.
* فروش مرغ قطعه بندی شده ممنوع است
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان ادامه داد: فروش مرغ قطعه بندی شده(ران و سینه) ممنوع بوده و هر گونه قطعه بندی باید با خواست مشتری و پیش روی وی انجام گیرد.
وی تصریح کرد: آلایشهای خوراکی(دل، جگر و سنگدان) پاک شده که به صورت باز و در شرایط غیر بهداشتی عرضه میشود بیماریهای مختلفی همچون اسهال و مسمومیت را به دنبال دارد.
کنارکوهی در خصوص ویژگیهای گوشت مرغ تازه گفت: گوشت مرغ باید سفتی و قوام طبیعی داشته و ظاهر آن سلامت و تازگی را نشان دهد، همچنین رنگ عضلات پاها در گوشت مرغ تازه سالم و روشن مایل به زرد بوده و پوست یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد.
وی افزود: مرغ باید کاملا پرکنی شده و دارای ذرات خارجی یا پر نباشد، لاشه مرغ هنگام فروش بدون امعا و احشام شکمی باشد و درون یخچالهای ویتریندار و در دمای صفر تا 20 درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود.
این مقام مسئول در پایان گفت: مجموع فعالیتهای دامپزشکی در نهایت به انسان ختم میشود بنابراین شناخت راههای تشخیص پروتئینهای حیوانی از اهمیت فراوانی برای سلامتی انسان برخوردار است.
کد مطلب: 6953
آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdce.n8pbjh8ox9bij.html