ساماندهی بازار گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان
خبرگزاری مهر , 28 خرداد 1390 ساعت 10:19
مدیرکل دفتر تامین و توزیع کالا وزارت بازرگانی از افزایش قیمت خرید مرغ منجمد به 2900 تومان خبر داد و گفت : با وضع مطلوب تولید و ذخایر، از افزایش کاذب قیمت مرغ در ماه مبارک رمضان جلوگیری میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله صادقی با اشاره به اینکه به شرکت پشتیبانی امور دام ماموریت داده شده است مرغ مازاد را از بازار جمعآوری کند، افزود : پیش از این شرکت پشتیبانی امور دام موظف شده بود تا مرغ مازاد منجمد آماده طبخ را از تولیدکنندگان 2850 تومان خریداری کند.
وی از افزایش 50 تومانی نرخ مصوب خرید مرغ مازاد منجمد خبر داد و گفت : در نشست اخیر ستاد تنظیم بازار ، قیمت مصوب مورد بازنگری قرار گرفته و 2900 تومان تعیین شد.
صادقی با تاکید بر اینکه سیاست وزارت بازرگانی تعیین قیمت مرغ در بازار نیست، ادامه داد: قیمت مرغ تابع عرضه و تقاضاست و مازاد موجود در بازار نیز در جهت حمایت از تولیدکننده و ایجاد تعادل در بازار خریداری خواهد شد.
وی گفت : قیمتهای تعیینشده در ستاد تنظیم بازار هر چند با رویکرد حمایت از تولیدکننده است اما مبتنی بر کار کارشناسی و هزینهیابی عوامل تولید است.
صادقی، قیمت تمامشده مرغ منجمد برای عرضه در شبکه را گرانتر از مرغ گرم اعلام کرد و در این باره افزود: همواره هزینههای خرید و نگهداری در سردخانه و حمل و نقل از سردخانه به شبکه توزیع و سود توزیعکننده نیز بر قیمت تمامشده این محصول افزوده میشود.
مدیرکل دفتر تامین و توزیع کالا با اعلام اینکه دولت منابعی برای پرداخت تفاوت و ضرر و زیان در اختیار وزارت بازرگانی قرار نمیدهد، اظهار داشت: باید به گونهای عمل کنیم که ضمن ایجاد تعادل در بازار بتوانیم این کالا را با قیمت تمامشده در بازار عرضه کنیم.
صادقی ، ذخایر مرغ موجود در بازار را مناسب ارزیابی کرد و گفت: در حال حاضر وضع متعادلی در بازار مشاهده میشود و روند قیمت مرغ در سطح عرضه نزولی است.
به گفته وی ذخایر مرغ در سال جاری از وضعیت مطلوبتری نسبت به سالهای گذشته برخوردار است و قیمت مرغ در حد متعادل باقی خواهد ماند و از افزایش کاذب آن در ماه مبارک رمضان جلوگیری میشود.
صادقی ، شرایط با ثبات قیمت مرغ را حاکی از برنامهریزی خوب تولید در وزارت جهاد کشاورزی دانست و ابراز امیدواری کرد این وضع ادامه یابد.
مدیرکل دفتر تامین و توزیع کالا، تولیدات داخلی را جوابگوی نیاز کشور دانست و تصریح کرد: آنچه با عنوان ذخیرهسازی توسط وزارت بازرگانی انجام میشود برای مصارف ایام خاص سال است همچون ماه مبارک رمضان که میزان تقاضا افزایش مییابد.
وی ادامه داد: تولیدات داخلی برای تامین تقاضای معمول کشور کافی است اما برای پاسخ دادن به تقاضای مازاد از ذخایر استفاده خواهیم کرد.
کد مطلب: 4736
آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdcb.fbaurhbz0iupr.html