توليد مرغ بيش از ميزان نياز مصرف کننده
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 26 مهر 1391 ساعت 8:24
ميزان توليد مرغ در کل کشور بيش از نياز مصرف کنندگان است.
علي مرادي مدير امور طيور سازمان جهاد کشاورزي استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين مطلب که ذخيره سازي گوشت مرغ از اهميت ويژه اي برخوردار است گفت: طي هفته هاي اخير تفاهمنامه اي بين اتحاديه مرغداران گوشتي با شرکت پشتيباني امور دام و يک مجتمع صنعتي کشتارگاهي منعقد شده که طي اين قرارداد اتحاديه مرغداران، مرغ زنده را از مرغداران دريافت مي کنند و پس از کشتار در يک کشتارگاه صنعتي به شرکت پشتيباني امور دام تحويل مي دهند سپس خوراک طيور از قبيل سويا با قيمت کيلويي 900 تومان و ذرت با قيمت کيلويي 500 تومان از شرکت پشتيباني امور دام گرفته و به مرغداران تحويل مي دهند.
مرادي با اشاره به اينکه اجراي اين تفاهم نامه سه جانبه که هم به نفع توليدکننده و هم به نفع مصرف کننده است بايد به سرعت عملياتي شود افزود: اجراي اين تفاهمنامه از ضرر و زيان هاي احتمالي به مرغداران جلوگيري کرده و در مقابل گوشت مرغي که به اتحاديه مرغداران تحويل مي دهند براي توليد در دوره بعدي خوراک و دان مرغ تحويل مي گيرند.
مدير امور طيور سازمان جهاد کشاورزي استان تهران با بيان اينکه مرغدار توانايي کشتار و بسته بندي مرغ را ندارد افزود: کشتار و بسته بندي مرغ زنده توسط کشتارگاه و تحويل به شرکت پشتيباني باعث مي شود سيستم توليد و ذخيره در گردش به صورت کارآمد و فعال به کار خود ادامه دهد.
مرادي ميزان توليد مرغ در کل کشور را بيش از ميزان نياز دانست و اظهار داشت: هم اکنون در کل کشور مازاد مصرف مرغ داريم، بنابراين با اجراي اين طرح علاوه بر امکان ذخيره سازي و پر شدن ظرفيت سردخانه ها مصرف کننده حداقل تا 6 ماه با يک نرخ براي خريد مرغ مواجه مي شود.
اين مقام مسئول با اشاره به مديريت و نظارت تنظيم بازار استان تهران بر اجراي اين طرح گفت: تنظيم بازار با همکاري سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت استان تهران، سازمان جهاد کشاورزي استان تهران و استانداري استان تهران صورت مي گيرد.
مرادي ذخيره سازي مازاد مصرف گوشت مرغ را موجب ادامه چرخه توليد دانست و گفت: در صورتي که ذخيره سازي گوشت مرغ انجام نشود ميزان گوشت مرغ در بازار به دليل اعياد و مناسبت هاي 6 ماه پاياني سال کاهش مي يابد در نتيجه اين کاهش عرضه افزايش قيمت ها را به دنبال خواهد داشت.
وي با اشاره به اينکه درصد کمي از کل دان مرغ مورد نياز در کشور توسط کشاورزان توليد مي شود گفت: مرغداران به فرمول هاي غذايي براي خوراک طيور دست يافتند که از اين منابع غذايي به عنوان مکمل در جيره غذايي مرغ استفاده مي کنند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: سطح کشت دان مرغ در کشور که عمدتا محصولاتي نظير سويا و ذرت است رشد قابل توجهي را نشان مي دهد.
کد مطلب: 6959
آدرس مطلب: http://infopoultry.net/vdca.mnik49noo5k14.html